Suklaapalat

Suklaapalat

perusohje

3 munaa
3 dl sokeria
5 dl vehnäjauhoja
3 tl Kotigastronomi leivinjauhetta
3 tl Kotigastronomi vanilliinisokeria
1 – 2 rkl Kotigastronomi kaakaojauhetta
2 dl maitoa
200 g voita tai margariinia
(½ dl vahvaa Kotigastronomi maustekahvia)
Kuorrute:
400 g Kotigastronomi Tummaa kuorrutetta
½ dl öljyä

Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe, vanilliinisokeri ja kaakaojauhe vehnäjauhoihin. Sulata rasva. Lisää taikinaan vuorotellen maitoa, voisulaa ja jauhoseosta. Vatkaa taikina tasaiseksi, levitä uunipellille ja paista kypsäksi 200 ºC uunissa keskitasolla n. 20 minuuttia.
Sulata Tumma kuorrute miedolla lämmöllä ja lisää joukkoon öljy. Kaada kuorrute jäähtyneelle suklaa levylle. Tee pinnalle erivärisiä raitoja strösseleillä. Leikkaa annospaloiksi.

Tulosta sivu »