Toimitus- ja maksuehdot Kotigastronomi verkkokaupassa

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron, MasterCard tai muilla luottokorteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Marave Markkinointi Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail toimii Visa, Visa Electron, MasterCard ja American Express-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrailin välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail on myös maksun saaja.
Paytrail Oyj
y-tunnus: 2122839-7
Innova 2,
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

TOIMITUKSET

Toimitustavat
Toimitustapoina ovat matkahuolto ja posti. Toimitus myös matkahuollon Lähellä-pakettina. Kaikki lähetettävät tilaukset on vakuutettu.
Toimitusajat

Kulloinkin voimassaoleva toimitusaika ilmoitetaan Kotigastronomi verkkokaupan Tuoteuutisia sivulla.