Pippuribroileri

Pippuribroileri

500 g broilerin rintaa tai koipea

Maustevoi
1 tl kanalientä
1 tl Sitruunapippuria
3 rkl voita tai margariinia
Pippuriseos Rubinoa jauhettuna
perunoita

Tee maustevoi, saa olla myös sulaa. Levitä voita broilerin pintaan. Ripottele pippuriseosta päälle. Laita vuokaan hiukan öljyä, lisää broilerit ja kuorittuja tai kuorimattomia pestyjä perunan lohkoja. Kypsennä 200 °C:ssa n. 20-30 min. välillä valellen ja perunoita käännellen.

Lisukkeeksi lämpimät kasvikset; porkkana, kukkakaali, sipuli, kiinankaali, kesäkurpitsa.
Mausteeksi; Vegetarian-aromimauste, Sitruunapippuri, kurkuma. Pilko kasvikset ja laita kasariin tai pataan, jossa on hiukan öljyä + voita. Kuullota ja mausta kasvikset. Hauduta n. 5-10 min. silloin tällöin hämmentäen. Kasvikset saavat olla hiukan raakoja.

Tulosta sivu »