Pohja:
n. 1/2 pakettia digestivekeksejä tai kaurakeksejä 75g rasvaa
Keksit murennetaan aivan murusiksi ja joukkoon sekoitetaan sulatettu rasva.
Taputellaan pyöreän irtopohjavuoan pohjalle.
Täyte:
200g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl kermaa
2 munaa
1½ rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
n. 300 g Tummaa kuorrutetta
4 tl liivatejauhetta.
Sekoita juusto, munankeltuaiset, sokeri ja vaniljasokeri. Lisää sulatettu suklaa seokseen. Vaahdota kerma ja lisää, samoin valkuaiset. lisää liivatejauhe (katso valmistusohje pussin etiketistä) seokseen. Kaada seos pohjan päälle ja laita juustotorttu muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.
Juustotortun voit myös pakastaa.
Reseptin lähetti Jenni Lahdesta.