Peruna-kukkakaalipaistos

Peruna-kukkakaalipaistos

2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
6 perunaa kuutioina
1 kukkakaali pieninä lohkoina
2 sipulia hienonnettuna
1½ tl juustokuminaa
1-2 tl inkivääriä, jauhettua
2 tl valkosipulijauhetta
1/2 tl chilijauhetta
1/2 tl kurkumaa
1 sitruunan mehu
Vegetarian-aromimaustetta

Kiehauta perunakuutiot ja kukkakaalipalat puolikypsiksi. Kuumenna öljy ja lisää juustokumina. Lisää sipuli, inkivääri ja muut mausteet. Kypsennä mausteita miedolla lämmöllä hetken aikaa. Lisää valutetut puolikypsät vihannekset. Sekoita huolella. Lisää tarvittaessa tilkka vettä ja keitä kannen alla, kunnes vihannekset ovat täysin kypsiä. Nosta kansi pois ja anna veden haihtua. Lisää sitruunanmehu ja aromimaustetta.

Tarjoa vaikka Valkosipuli-dipin kanssa.

Tulosta sivu »