Tietoa meistä

KOTIGASTRONOMI JÄLLEENMYYJÄN SOPIMUSEHDOT

1. Jälleenmyyntioikeus
Tällä sopimuksella annetaan Jälleenmyyjälle oikeus myydä kaikkia niitä tuotteita, joita on Marave Markkinointi Oy:n (jäljempänä Marave Oy) tuotevalikoimassa. Jälleenmyyjän oikeus on voimassa Suomessa tämän sopimuksen voimassaoloaikana ja jäljempänä mainituin ehdoin.
2. Jälleenmyyjän hinnat ja maksuehdot
Tuotteiden hinta määräytyy Marave Oy:n voimassa olevan hinnaston mukaan. Jälleenmyyjä- ja asiakashinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Tuoteostot on maksettava etukäteen verkkomaksuna yrityksen tilille, maksuvälineenä hyväksytään myös Luottokunnan kortit (VISA, Visa Electron, OK, MasterCard, EuroCard).
3. Toimitusehdot
Hinnastossa mainitut hinnat sisältävät toimituksen tilauksessa annettuun toimitusosoitteeseen rahtivapausraja huomioiden tai noutamisen Marave Oy:n varastosta. Muut toimitusehdot ilmoitetaan kulloinkin voimassa olevassa Jälleenmyyjähinnastossa.

4. Ohjehinnat

Marave Oy määrää ohjehinnat tuotteille. Ilmoitettuja ohjehintoja saa kuitenkin alittaa.

5. Tuotetakuu

Marave Oy antaa täydellisen takuun tuotteilleen koskien valmistusvirheitä ja korvaa ne uusilla virheettömillä tuotteilla. Reklamaatiot Marave Oy:lle tulee suorittaa 30 vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta ja reklamaation tekee tavaran vastaanottanut Jälleenmyyjä.
Kuljetussopimus Matkahuollon ja Postin kanssa sisältää kuljetusvakuutuksen, jolloin vahingot korvaa Matkahuollon tai Postin osoittama vakuutusyhtiö, muilla kuljetusyhtiöillä toimitettaessa lähetetään tavara vastaanottajan vastuulla.

6. Koulutus sekä koulutus- ja markkinointiaineisto

Jälleenmyyjällä on oikeus osallistua Marave Oy:n järjestämiin koulutuksiin. Jälleenmyyjää kannustetaan osallistumaan koulutuksiin, mutta osallistuminen on vapaaehtoista. Marave Oy toimittaa koulutus- ja markkinointiaineistoa.

7. Jälleenmyyjän velvollisuudet

Jälleenmyyjän tulee markkinointi- ja myyntitoiminnassaan noudattaa lakeja ja normeja sekä Kotigastronomien toimintasääntöjä. Jälleenmyyjän tulee antaa asiakkailleen palautusoikeus kuluttajasuojalain mukaisesti.

8. Kotigastronomien toimintasäännöt

8.1. Jälleenmyyjäksi hyväksytään 18 vuotta täyttänyt henkilö.

8.2. Kotigastronomi Jälleenmyyjän ja Marave Oy:n välillä ei ole työsuhdetta. Jokainen Kotigastronomi Jälleenmyyjä on itsenäinen yrittäjä, joka harjoittaa omaa liiketoimintaansa ja vastaa oman toimintansa kirjanpidosta, veroista ja pakollisista eläkevakuutusmakuista. Myöskään jälleenmyyjällä ja hänen organisaationsa jälleenmyyjien välillä ei ole työsuhdetta.
8.3. Avio- tai avoliitossa yhdessä asuvien henkilöiden sekä saman perheen yhdessä asuvien perheenjäsenten tulee kuulua yhden ja saman jälleenmyyjäsopimuksen alaisuuteen. Bonukset maksetaan henkilölle tai yritykselle, jonka nimi on sopimuspaperissa. Jos kaksi eri ID-numeroille rekisteröitynyttä Kotigastronomi Jälleenmyyjää solmivat avio- tai avoliiton, säilyttävät he omat ID-numeronsa ja jälleenmyyjäryhmänsä.
8.4. Rekisteröity jälleenmyyjä voi irtisanoa sopimuksensa milloin tahansa. Irtisanominen astuu voimaan, kun Marave Oy:lle on ilmoitettu siitä. Jälleenmyyjä, joka on irtisanonut sopimuksensa, voi rekisteröityä uudestaan jälleenmyyjäksi kuuden kuukauden kuluttua irtisanomisesta. Tällöin jälleenmyyjä tekee uuden jälleenmyyjäsopimuksen, maksaa rekisteröimismaksun ja ostaa aloituspaketin. Sopimuksen irtisanoneen jälleenmyyjän tiimissä tai ryhmässä olleet jälleenmyyjät siirtyvät seuraavalle lähinnä yläpuolelle olevalle jälleenmyyjälle.
8.5. Kotigastronomi Tuotteita ei saa myydä vähittäis- tai tukkukaupoissa, kirpputoreilla tai muissa kiinteissä myyntipaikoissa. Tuotteita ei saa myöskään myydä palvelutoimintaan suuntautuvassa liiketilassa. Palvelualan yritykset voivat pitää esillä ilmoituskilpiä tai tuotteita, joista ilmenee, että liikkeen omistaja on Kotigastronomi Jälleenmyyjä. Kotigastronomi myyntitilaisuuksissa ei saa myydä muita tuotteita, jotka eivät sovi yhteen Kotigastronomi Tuotteiden tai tuoteimagon kanssa. Messuilla ja markkinoilla voidaan myydä Kotigastronomi Tuotteita, kun Marave Oy on hyväksynyt messuhakemuksen. Messuhakemus on tehtävä Marave Oy:ltä saatavalla messuhakemus-kaavakkeella. Samalla Kotigastronomi messuosastolla ei saa myydä muita tuotteita, jos myynnistä ei ole anottu erikseen lupaa messuhakemuksen yhteydessä.
8.6. Kotigastronomi Jälleenmyyjä ei saa käyttää verkostoa hyväkseen muiden tuotteiden myynnissä.
8.7. Kotigastronomi Jälleenmyyjällä ei ole yksinoikeutta tiettyyn piiriin tai alueeseen.
8.8. Jälleenmyyjä ei saa rekrytoida mukana olevia Kotigastronomi Jälleenmyyjiä muihin verkostoyrityksiin.
8.9. Jälleenmyyjä voi hakea uusia jälleenmyyjiä lehti-ilmoituksilla, muissa medioissa tai sähköisissä viestimissä, kun ilmoittaa Maravelle ilmoituskohteen ja päivämäärän. Marave ei kuitenkaan vastaa päällekkäisyyksistä ilmoittelussa.
8.10. Tuotteiden mainostaminen jälleenmyyjän toimesta eri medioissa ja internetissä on kiellettyä ilman Marave Oy:n lupaa. Sallittua on suoramainonta koskien yksityisiä henkilöitä, yrityksiä tai yhdistyksiä. Marave Oy:tä, Kotigastronomi Tuotteita ja markkinointimateriaalia ei yksittäinen jälleenmyyjä saa valmistaa tai painattaa ilman Marave Oy:n lupaa. Jos haluaa lähettää tai tehdä omaa markkinointimateriaalia, on se ensin hyväksyttävä Marave Oy:ssä.
9. Sopimuksen ja rekisteröinnin voimassaolo
Tämä sopimus tulee voimaan, kun jälleenmyyjä on sen hyväksynyt ja Marave Oy allekirjoittanut. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Jälleenmyyjällä on oikeus irtisanoa sopimus ilman irtisanomisaikaa. Marave Oy:n tulee noudattaa 2 kuukauden irtisanomisaikaa. Rekisteröinti on voimassa 12 kuukautta aloituspäivästä lukien ja uusitaan aina vuoden välein.