Punaviinimarinadi lihalle

Punaviinimarinadi lihalle

2 rkl Kotigastronomi Punaviinikastike -jauhetta
2 dl vettä
1 Laakerinlehti
3 rkl soijakastiketta
2 rkl öljyä
½ tl valkosipulijauhetta
1 tl sipulijauhetta
mustapippuria
maun mukaan: persiljaa, timjamia
(jos marinoit riistaa, edellisten ainesten lisäksi Kotigastronomi riistamarinadia tai riistamaustetta)

Sekoita Punaviinikastike ja vesi lisää joukkoon Laakerinlehti, kiehauta. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon muut ainekset. Seisota marinadia pari tunti huoneenlämmössä, jotta marinadikastike maustuu. Marinadikastike säilyy jääkaapissa suljetussa astiassa n. 1-2 viikkoa.

Marinadi sopii punaiselle lihalle ja riistalle. Marinointiaika on n. 1 vrk.

Tulosta sivu »