400 g naudanjauhelihaa
3 tl Kotigastronomi Fajita-mausteseosta
2 sipulia
2 tl Kotigastronomi valkosipulijauhetta
1-2 rkl Kotigastronomi paprikarouhetta
1 tl chilijauhetta
2 tl jauhettua juustokuminaa
tilkka öljyä tai nokare voita
1/2 tlk tomaattimurskaa (2 rkl tomaattipyreetä)
2 dl valmista Kotigastronomi liha- tai pekonilientä
Hienonna sipuli ja valkosipuli, kuutioi paprika. Kuullota sipulit ja ruskista jauheliha kevyesti. Lisää Fajita-mauste, paprikarouhe, tomaattipyree, chili ja juustokumina ja kuullota hetken aikaa. Kaada joukkoon tomaattimurska ja lihaliemi. Hauduta 10-20 min. Maistele voimakkuus. Lisää mausteita tarpeen mukaan, tulisuutta voi lisätä vielä pöydässäkin.