Manteli-marjatorttu

Manteli-marjatorttu

3 kpl munia
1 dl sokeria
100 g Kotigastronomin mantelijauhetta
1 dl perunajauhoja
1 tl Kotigastronomin leivinjauhetta
1 tl Kotigastronomin Aitoa Vaniljasokeria


täyte 1: raparperihilloketta tai sokeroitua marjasurvosta
täyte 2: yhdistä 2 dl Kotigastronomin valmista kreemiä + 2 dl kermaa vaahdotettuna (valitse vähälaktoosinen)
pinnalle: mansikoita tai muita marjoja


Voitele ja jauhota piirakkapohjavuoka. Mittaa perunajauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri kulhoon. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää joukkoon perunajauhoseos siivilän läpi, sitten mantelijauhe. Kaada taikina vuokaan ja paista 200 asteessa uunissa noin 30 min. Valmista vaniljakreemi, vaahdota kerma ja yhdistä ne. Kumoa torttu ritilälle ja anna jäähtyä. Halkaise torttu ja levitä väliin hilloke ja puolet kreemi-kermavaahdosta. Laita loput kakun päälle ja korista marjoilla.
Ohje on vähälaktoosinen, gluteiiniton ja sokeria on vähän.

Tulosta sivu »