Possunlihakastike Ruskeasta kastikkeesta

Possunlihakastike Ruskeasta kastikkeesta

400 g porsaan kylkeä kuutioina tai suikaleina
3-4 dl valmista Ruskeaa kastiketta
2 rkl ruisjauhoja tai jälkiuunileipää

1-2 rkl paahdettua sipulirouhetta

Ruskista liha pannulla, älä kaada rasvaa pois! Hauduta hetki kattilassa. Ruskista vähässä sian rasvassa noin 2 rkl ruisjauhoja tai jälkiuunileipää ja 1-2 rkl paahdettua sipulirouhetta. Sekoita ruisjauhot ja lihakuutiot. Tee Ruskeaa kastiketta 3-4 dl ja lisää joukkoon. Hauduta miedolla lämmöllä noin 20-30 min. Tarjoa perunamuusin tai suurien haudutettujen kasviskuutioiden (peruna, lanttu, nauris, punajuuri) kera.

Tulosta sivu »