Kotigastronomin viinerit

Kotigastronomin viinerit

1 pkt torttutaikinalevyä

1 annos Kotigastronomi-vaniljakreemiä pussin ohjeen mukaan

(kananmunaa voiteluun)

tuoreita mansikoita, mustikoita tai muita tuoreita marjoja

1/2 dl hyytelösokeria + 1 dl vettä

Sulata taikinalevyt huoneenlämmössä.

Tee täytettä 1 annoskreemijauhepussin ohjeen mukaan ja anna tekeytyä hetki.

Leikkaa levyt mielesi mukaan kahteen tai kolmeen osaan. (Voitele levyjen taikinareunat kananmunalla.) Levitä levyjen keskelle reilu kerros vaniljakreemiä.

Paista levyjä 200 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes ovat saaneet hieman väriä.

Jäähdytä torttulevyjä vain pieni tovi ja asettele ohueksi viuhkamaisiksi leikkaamasi tuoreet mansikkaviipaleet, mustikat tai muut marjat vaniljakreemin päälle.

Halutessasi voit tehdä päälle kiilteen hyytelösokeripakkauksen ohjeen mukaan ja annostella lusikalla marjojen päälle. Jos kiille hyytelöityy kattilaan, lämmitä uudelleen. Vaihtoehtoisesti voit myös ripotella tomusokeria jäähtyneiden viinereiden päälle.

Nauti viinerit tuoreina hyvän Kotigastronomi-maustekahvin tai teen kanssa!

Tulosta sivu »