Grillattu lohi

Grillattu lohi

Kala
4 viipaletta lohta ( noin 150 g/pala)
1 rkl öljyä
n. 5 tl Kotigastronomi Kalamaustetta tai Grill Fish-maustetta

Kastike
Kotigastronomi Dip-Mix Sitruuna-Tilli

Kuivaa lohiviipaleet. Voitele hiukan öljyllä. Mausta lohipalat ja anna hetki maustua ennen grillausta. Grillaa lohiviipaleita 3-4 minuuttia molemmilta puolilta, aloita ensin nahkapuolelta. Kala on kypsää, kun liha on kiinteää ja vaaleanpunaista.

Tarjoile esim. folionyyttivihannesten kanssa.

Vinkki: Jos haluat voimakkaamman maun, käytä Kotigastronomi RUb Hot Lemonia. Voit myös käyttäää sekä Rub Hot Lemonia ja Grill Fisihiä molempia saman aikaisesti (puolita molempien määrä).

Tulosta sivu »