Currymajoneesi

Currymajoneesi

Valmista 2 dl Kotigastronomien Hollandaise-kastiketta ja jäähdytä. Sekoita sekaan 2 rkl Dip-mix Curry-jauhetta ja 2-3 rkl pöytämargariinia ja vatkaa. Sekoita 2 dl:aan majoneesia.

Perusmajoneesi

1 keltuainen
1 tl sinappia
2 dl öljyä
1 rkl viinietikkaa
1 tl suolaa

Kaikkien aineiden tulee olla yhtä lämpimiä. Laita pyöreäpohjaisen kulhon pohjalle keltuaiset, sinappia, suola, valkopippuri ja sokeri. Vatkaa kuohkeaksi. Lisää öljyä ohuena nauhana. Viinietikkaa aina välillä.

Currymajoneesin käyttökohteet

•voileivät ja voileipäkakut
•kylmäkastikkeet kanalle ja kalalle
•paksu pursotettava koristekastike
•kylmänä täytettävät suolaiset voitaikinaleivonnaiset
•sillit ja graavikalat

Tulosta sivu »