Banaanisuklaaleivokset

Banaanisuklaaleivokset

40-50 leivosta

300 g voita tai margariinia
4 dl sokeria
5 munaa
6 dl vehnäjauhoja
2 tl soodaa
4 tl kanelia
2 tl inkivääriä
4 banaania (kypsää)
1 dl vahvaa kahvijuomaa

Kuorrutus:
150 g Tummaa kuorrutetta

Koristeeksi:
Strösseleitä tai nonparelleja

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne taikinaan. Soseuta banaanit, ja lisää ne jäähtyneen kahvin kanssa taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina uuniliinalla vuoratulle uunipannulle, ja paista 175 °C:ssa noin 25 minuuttia. Anna jäähtyä. Sulata Tumma kuorrute ja levitä se kakkulevylle. Leikkaa levy paloiksi ja viimeistele strösseleillä.

Tulosta sivu »