Messuhakemus

Täytä alla oleva lomake ja paina Lähetä-painiketta. 

  Tapahtuman nimi
  *
  Tapahtuman paikkakunta
  *
  Ajankohta
  *
  Kävijämääräarvio
  *
  Vastuuhenkilö
  *
  Vastuuhenkilön puhelinnumero
  *
  Vastuuhenkilön sähköpostiosoite
  *

  Laskutuksen tullessa kyseeseen tarvitsemme vastuuhenkilön henkilötunnuksen tai Y-tunnuksen luottotietojen tarkistamista varten.

  Y-tunnus tai henkilötunnus
  Messutilauksen arvioitu arvo
  *
  Toivon laskun
  Tiiminjohtaja
  *

  Tiiminjohtajat koordinoivat messutoimintaa ja omalta tiiminjohtajaltasi saat opastusta ja hyviä vinkkejä onnistuneen myyntitapahtuman luomiseen.

  Muuta (muut osallistujat, muita myytäviä tuotteita ja perustelut yms.)


  HUOM! Muistathan lähettää hakemuksen. Lähetä-painike on messusääntöjen alapuolella.

  Säännöt messuille osallistumisesta

  1. Messut ovat tapahtuma, johon on koottu tietyn aiheen ympärille näytteilleasettajia, jotka sekä myyvät että esittelevät tuotteitaan ja toimintaansa. Esimerkiksi kirpputorit ja kuukausimarkkinat yms. eivät täytä messujen kriteereitä.

  2. Messuille osallistuminen tapahtuu aina tällä hakemuksella. Messuille ei ole lupa osallistua ilman, että tämä messuhakemus on lähetetty asianmukaisesti toimistolle. Osallistumista koordinoi ja vastuuhenkilönä toimii tiiminjohtaja.

  3. Muiden tuotteiden näytteille asettaminen Kotigastronomi- tuotteiden kanssa samalle osastolle ei ole suotavaa imagollisista syistä, mutta Marave voi sellaisenkin järjestelyn hyväksyä, jos tuotevalinta on hyvin perusteltu. Muut mahdollisesti esiteltävät tuotteet on esitettävä ja tuotevalinta perusteltava messuhakemuksessa.

  4. Kun ostomäärä ylittävät 500 €: Voivat messuille osallistujat tavanomaisesta käytännöstä poiketen tilata tuotteita ilman etukäteismaksua. Laskutusta varten tarkastamme luottotiedot ja tarvitsemme vastuuhenkilön Y-tunnuksen tai henkilötunnuksen. Osallistujat sitoutuvat lunastamaan messutilauksen koko määrän. Tilauksesta maksetaan puolet (tai kokonaan) heti messuja seuraavana arkipäivänä ja loput 30 vrk:n maksuajalla. Maravelta lähetetään tilauksen toimituksen yhteydessä laskut, jotka suoritetaan Maraven osoittamalle tilille määräaikaan mennessä. Ostot kirjataan bonusjärjestelmään, kun maksu on suoritettu ja suoritus näkyy Maraven tilillä tai Maravelle on toimitettu kuitti maksusta.

  Eli jos puolet ostoista maksetaan heti messujen jälkeen, kirjataan nämä maksetut ostot (puolet) maksupäivän mukaan bonusjärjestelmään ja loppuosa sen maksupäivän mukaan. Jos messuille osallistuu useampi kuin yksi jälleenmyyjä, on ostojen jako jälleenmyyjien kesken ilmoitettava Maravelle viimeistään laskunmaksun yhteydessä. Ostot tulevat tämän jaon mukaisesti bonusjärjestelmään.

  5. Messuille osallistujat huolehtivat asiamukaisten ilmoitusten tekemisestä elintarvike- tai muille viranomaisille ja myyntiluvasta (näistä asioista kannattaa kysyä messun järjestäjältä). Osallistujat vastaavat itse messupaikan maksuista ja muista kuluista.                                                  

  6. Hakemus on tehtävä viimeistään kuukausi ja tilaukset 2 viikkoa ennen messutapahtumaa. Tuotteet toimitetaan jälleenmyyjälle normaalien toimitusehtojen mukaan tai erikseen sovittavalla tavalla. Messuosastolle voi tilata tuotetilauksen yhteydessä voimassaolevaa markkinointimateriaalia ja -rekvisiittaa.

  7. Messuille osallistujat saavat messun markkinointitukea voimassa olevan taulukon mukaan.

  * Pakollinen kenttä

  Tulosta sivu »