Verkostointi

Kuinka rakennan menestyvän verkoston?

1. Verkoston perusidea on, että suuri joukko ihmisiä tekee ”pieniä” asioita.

2. Verkoston nopea kasvu toteutuu parhaiten silloin, kun sponsoroidaan ja opetetaan verkostoijia syvyys suunnassa. On ehdottoman tärkeää, että alapuolellasi oleva verkosto rakentuu kolme tasoa sinusta alaspäin. Näin verkoston moninkertaistuminen tapahtuu oikealla ja kestävällä tavalla. Verkoston voima perustuu verkoston syvyyteen, ei sen leveyteen.

3. Opeta muita opettamaan – on menestyvän verkostoinnin avain. On kuitenkin muistettava, että verkostoija ei pysty yksin (samanaikaisesti) opettamaan kymmeniä ihmisiä. Maksimimääränä voidaan pitää viittä verkostoijaa, joiden kanssa pystyy tehokkaasti työskentelyyn yhtä aikaa. Jokainen verkostoija on opetettava henkilökohtaisesti.

4. Kun sponsoroit mukaan uuden verkostoijan, aloita rakentamaan yhdessä hänen alalinjaansa.
Kun olet sponsoroinut mukaan uuden verkostoijan, on tärkeämpää, auttaa ja opettaa häntä sponsoroimaan mukaan uusia verkostoijia, kuin että sponsoroisit itsellesi uuden verkostoijan.
Jotta verkoston kasvu tapahtuu oikealla tavalla, on sinun opetettava ensimmäisen tason verkostoijaasi opettamaan, jotta hän voi edelleen auttaa ja opettaa toisen tason verkostoijaa rakentamaan kolmannen tason.

5. Menestyäksesi itse hyvin verkostoijana, täytyy sinun opettaa joku muu menestymään. Opettele ensin itse ja opeta sitten uudelle jälleenmyyjällesi menestyksen viisi kulmakiveä.

Katso tästä rekrytointivinkit