3 dl vehnäjauhoja tai gluteenittomia jauhoja
1rkl Kotigastronomin piparkakkumaustetta
1tl Kotigastronomin kardemummaa
1 tl Kotigastronomin ruokasoodaa
1 dl sokeria
1 muna
½ dl siirappia
¾ dl sulatettua rasvaa
2 ½ dl piimää
1 dl Kotigastronomin kuivattuja karpaloita
kuorrute
200 g maustamatonta tuorejuustoa
½ dl pehmeää rasvaa
1 dl tomusokeria
koristeeksi
Kotigastronomin kuivattuja karpaloita
Sekoita keskenään jauhot, mausteet, sooda ja sokeri. Sekoita muna, siirappi ja rasva piimään. Kaada piimäseos kuiviin aineksiin ja sekoita. Lisää karpalot ja kaada seos irtopohjavuokaan. Paista 175 asteisessa uunissa noin 45 min. Irroita silikonireunus ja anna jäähtyä. Tee sillä välin kuorrute. Sekoita kaikki aineet keskenään ja levitä kakun päälle. Heitä kourallinen karpaloita siivilään ja ripottele tomusokeria päälle, ravistele ylimääräinen sokeri pois ja koristele kakku karpaloilla.