4 hengelle
Salaatti:
viipaloituja herkkusieniä
200 g rapealehtistä lehtisalaattia
100 g katkarapuja
kirsikkatomaatteja
Kastike, vaihtoehto 1:½ dl kylmäpuristettua rypsiöljyä
½ dl vettä
1½ rkl Kotigastronomin salaatinkastikejauhetta
1 tl Dip-mix Valkosipulia
Kastike, vaihtoehto 2:
(4 hengelle puolet määrästä)
2 dl kermaviiliä
2 tl Kotigastronomin salaatinkastikejauhetta
2 tl Dip-mix Valkosipulia tai Aurinkotomaattia
2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
4 rkl vettä
Valuta herkkusienet ja suikaloi lehtisalaatti sekä pilko tomaatit. Sekoita ainekset ja lisää joukkoon katkaravut. Sekoita kastikeainekset keskenään, anna vetäytyä 5 min. ja lisää salaatin joukkoon. Tarjoa esim. paahtoleivän kanssa.