1 litra perunoita
2 rkl sipulirouhetta
½ purjo
2 porkkanaa
½ kg lohta fileenä
10 kpl Kotigastronomi katajanmarjoja
4 tl Kotigastronomi kalaliemijauhetta
1 dl valkoviiniä
tilliä
1 litra vettä
2 dl kermaa tai maitoa
lisää suolaa makusi mukaan
Lohko perunat ja laita ne kiehuvaan veteen. Sekoita kalaliemijauhe veteen ja lisää viipaloidut porkkanat, purjo, sipulirouhe, katajanmarjat ja lohipalat. Keitä hiljaisella tulella, kunnes perunat ovat kypsiä, lisää kerma, valkoviini ja tilli, kiehauta ja tarkista suola. Tarjoa lisänä paahdettua ruisleipää.
Vinkki: Voit myös korvata kalaliemijauheen Kotigastronomi Savulohikeitto-aineksella ( 1 pussi). Tarkista lopuksi suola.