Kreemi-toscapullat

Kreemi-toscapullat

100 g margariinia tai voita
5½ dl vehnäjauhoja
½ tl suolaa
½ dl sokeria
2 tl Kotigastronomi pullamaustetta
2 dl maitoa
25 g hiivaa

Täyte:
2 dl valmista Kotigastronomi vaniljakreemiä

Kuorrutus:
75 g margariinia tai voita
1 dl sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl maitoa
100 g mantelilastuja

Tee taikina ja kauli se n.35×50 cm levyksi, levitä päälle kreemi ja kääri rullalle. Leikkaa n 2½ cm:n levyisiä paloja ja pane palat paperivuokiin. Anna kohota. Paista pullia 225 asteessa 5 minuuttia. Sulata rasva kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot ja maitoa. Kiehauta ja sekoita joukkoon mantelilastut. Laita pullien päälle ja paista uunissa vielä n.10 minuuttia.

Tulosta sivu »